Annons

Annons

Annons

Annons

Öster-Alderholmen

Vesna Krstic nya bistro-offensiv i Tullhuset: "En levande mötesplats"

10 december öppnar slutligen Bistro Tullhuset i fastigheten med samma namn. Tanken är att det ska bli en levande korsning mellan restaurang, kafé och bar. Lite som en klassisk fransk bistro alltså - med inspiration från Urban Deli i Stockholm och en "enormt bred" målgrupp menar ägaren Vesna Krstic.

Mattias Grönlund, kökschef, Jonas Lind, restaurangchef, Vesna Krstic, ägare och Niklas Nilsson, driftchef öppnar Bistro Tullhuset i Nya Tullhuset i Gävle den 10 december 2021. Tio personer kommer att jobba här, men Krstic kommer även fortsatt att framför allt fokusera på Verovin, som för övrigt precis har beviljats utökat serveringstillstånd till klockan 02.00.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Redan i mars satt det uppe information i fönstren om att någon typ av restaurangverksamhet var på gång i Nya Tullhusets kortsida som vetter mot Fullriggaren. Tanken var att krogen, som ska heta Bistro Tullhuset, skulle ha öppnat lagom till sommaren, men det satte det försenade bygget av fastigheten stopp för, vilken inte var helt färdig förrän i augusti.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan