Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Misslyckad jakt på vaccinbevis

Misslyckad jakt på vaccinbevis 25 november.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Jag ringer det nummer jag anvisats att ringa kl 12.20. En metallröst meddelar att 75 personer är före mig i kön och tackar mig för att jag väntar."

Bild: TT

Annons

1. Jag ringer det nummer jag anvisats att ringa kl 12.20. En metallröst meddelar att 75 personer är före mig i kön och tackar mig för att jag väntar.

2. Avbrott 14.45-15.30, strax innan avbrottet hör jag metallrösten säga att det nu är sju personer före mig, jag tackas också för att jag väntar.

3. Det fungerar 15.30-15.40, nytt avbrott 15.40, strax innan meddelar metallrösten  att jag står först i kön och jag tackas förstås.

Annons

Annons

4. Linjen bryts 16.15, där sitter jag med en tyst telefon, inte ens metallrösten orkar längre.

5. Jag väntar en stund, inget händer, jag  går  till affären 16.40, har då suttit  fyra timmar och 20 minuter vid telefonen och har utsatts för hundratals, kanske tusen tack... Jag är åter 17.15, ser då att 150300 ringt mig. Jag ringer omedelbart till detta nummer, men då är det stängt.

6. Då jag stod först i kön när linjen bröts 16.15 förväntade jag mig en uppringning morgonen/dagen därpå. Så skedde inte.

Reservation för att tidsangivelserna kan vara någon/några minuter fel i vissa fall. Med metallröst menar jag ett förinspelat meddelande.

HT

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy