Annons

Annons

Annons

Klappakuten 2021

TV: Se Klappakuten i Flanör här

I dag, från klockan 10.00, finns vi på plats i Flanör och samlar in julklappar åt behövande barn i Gävle. Hjälp oss att hjälpa – och se vår livesändning från platsen här.

Se sändningen i spelaren här:

Inbäddat innehåll

Vi drar igång sändningen klockan 17.30 och håller på en timme. Programledare är GD:s Patricia Ståhl. Med oss finns en hel rad gäster som varit med och bidragit under dagen.

Annons

Annons

Det blir intervjuer med Gävleskådisen Amanda Jansson som just nu håller på att spela in säsong två av "Tunna blå linjen" och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson. Dessutom spelare från Brynäsdamerna och Gefle IF. De är vana att tävla i sport - men vem är egentligen bäst på att slå in paket? Kvinnliga gymnasieföreningen Runa från Vasaskolan bjuder på skönsång.

Du som vill bidra i insamlingen kan komma till Flanör med en klapp. Vi tar emot allt utom ätbara eller begagnade klappar. Och du - kom med paketet oinslaget. Vi slår in på plats och delar upp klapparna i ålderskategorier från noll till uppåt 16-18 år innan vi delar ut dem.

Du som hellre bidrar via swish gör det till Matakuten på nummer 123 616 03 78. Skriv Klappakuten i raden för meddelande. För de pengarna köper vi Gävle Citys presentkort. Vill du bidra till en matkasse till julbordet swishar du istället Basket Brigade: 123 583 2563.

Gefle Dagblads samarbetspartners i detta är Matakuten, Basket Brigade och Ett bättre Gävle, Gefle IF.

Programledare är GD:s Patricia Ståhl.

Bild: Annakarin Björnström

Bild: Annakarin Björnström

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan