Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Min avsikt var givetvis att betala för mitt vaccin

Jag tillhör den grupp som årligen vaccinerar mig mot säsongsinfluensa, läste på min hälsocentrals hemsida att vaccination pågick även på helgen så jag begav mig dit.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"När jag kom in till sköterskan som vaccinerade så nekades jag vaccination..."

Bild: TT

Annons

När jag kom in till sköterskan som vaccinerade så nekades jag vaccination eftersom jag inte uppnått sextiofem års ålder eller tillhör någon riskgrupp, ett beslut som tagits högre upp i organisationen för att det inte ska bli brist på vaccin var förklaringen jag fick.

Min avsikt var givetvis som jag alltid gjort betalat för mitt vaccin, till skillnad från de andra grupperna. Rimligt tycker jag det kan vara om det informeras på hemsidan vad som gäller. Läste för en tid sedan att Regionen erbjuder sina anställda gratis vaccination. Kan det vara en anledning till att det inte finns vaccin för oss som vill köpa vaccination?

Annons

Annons

Turlig nog så har jag hittat ett privat alternativ ”Doktor 24”, där finns vaccin så det räcker för oss skattebetaler som inte genom offentlig anställning har förtur till gratis vaccination.

Tanken kommer till mig, hur ser det egentligen ut i vården, används våra skattepengar på ett effektivt sätt.

Hans

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy