Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
SD – ett parti inte som andra partier

Fascinerad läser jag Roger Hedlunds, Sverigedemokraterna, inlägg om att föräldrar ska tvångsvårdas som brister i omsorgsförmåga. Själv undrar jag, när ska sverigedemokratiska företrädare tvångsvårdas?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Själv undrar jag, när ska sverigedemokratiska företrädare tvångsvårdas?"

Bild: TT

Annons

Dag efter dag kan vi läsa, höra om sverigedemokraters företrädare som begår brott. Senast sd-politiker som spridit konspirationsteorier om att det pågår ett globalt folkmord på jordens vita befolkning. Nyligen en företrädare misstänkt för styckmord. Listan kan göra hur lång som helst. Kan Roger Hedlund svara på detta. Det räcker inte att bara utesluta dessa företrädare. Den vitbok som utlovas om sverigedemokrateras historia kommer säkert mest att vara vit, det vill säga blanka sidor försäkerhets skull. 

Annons

Annons

Om olyckan är framme och moderater, kristdemokrater kan bilda regering 2022 med sverigedemokrater som stöd eller med i regeringen lovar jag att det kommer att bli politisk oreda utav tidigare aldrig skådat slag. Jag äger en hatt som jag kan äta upp om jag mot förmodan har fel.

Sverigedemokraterna ett parti med brun sörja då och nu

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy