Annons

Annons

Annons

Söder-Hemsta

Christmas spectacular spänner musklerna på Söders Källa: "Helt annan nivå"

Efter tre år är den lokala julshowen Christmas spectacular tillbaka, nu med Medborgarskolan som uppbackare, fyra nya artister och Söders Källa som spelplats. Det har också blivit rappare tempo och föreställningsdatumen är nu utspridda över kortare tid: en helg.

Text

Amanda Hård, Johan Hultgren, Elias Wallin och Helena Vinderson är artisterna i 2021 års Christmas spectacular-show på Söders Källa. De är en del av den 18 personer starka uppträdande skaran den här gången. Förra gången var det totalt elva som stod på scenen.

Bild: Nils Palmeby

Annons

2018 producerade den då relativt nyinflyttade Gävlebon Magnus Carlsson den första upplagan av julshowen Christmas spectacular på Gasklockorna med sitt bolag Act & art. Sedan dess har Carlsson blivit marknads- och kommunikationsansvarig på Medborgarskolan och det är även just detta studieförbund som står som huvudman för återkomst-showen. Därmed har ambitionsnivån och kapaciteten vuxit och det har också blivit lättare att ragga sponsorer med ett välkänt studieförbund i ryggen. Smygpremiären är torsdag 9 december, varpå de tre huvudshowerna görs fredag, lördag och söndag, i stället för som tidigare under tre helger. Showen har också blivit tajtare och intimare i och med det tätare scenrummet.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan