Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Annika Strandhäll borde ta en paus

På både ledarsidan (Elin Larsson) och krönikören Larry Forsberg försvarar den nyligen utsedde miljö och klimatministern Annika Strandhälls missade kronofogdeärenden.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annika Strandhäll, S.

Bild: TT

Annons

De försvarar henne med all rätt. Det är mänskligt att vara i psykisk obalans och missa saker eller inte orka ta i tu med räkningar med mera efter den tragiska händelse som hon gått igenom. Hon har nyligen haft kronofogdeärenden och medger själv att hon mått dåligt. Hon inser att hon mår för dåligt för att betala räkningar, men hon mår tillräckligt bra för att inneha den viktiga posten som miljö- och klimatminister. Borde inte hennes partikamrater hjälpa henne att inse att hon inte mår bra? Hon mår förmodligen ännu sämre efter medias drev.

Är hon verkligen rätt kvinna på posten som miljö- och klimatminister efter allt som hänt. Miljöfrågor är för viktiga för att slarvas bort.

Slarver som inte är minister

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy