Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Varför tillåts detta vansinniga att fortsätta

Märkligt att ”media” inte reagerar på Vattenfalls nerdragningar av produktionen av elström i övre Norrland.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Snart är 20 procent av Gästrikland täckt av Microsofthallar."

Bild: Arkivbild

Annons

Aldrig tidigare under de 60 år jag varit medveten om elpriser har man hört talas om att Vattenfall minskat vattenflödet i kraftverken för att ytvattnet i kraftverksdammarna ska frysa? Det fryser ändå när kylan blir tillräcklig!

Är det enbart för att Vattenfall har order att se till att Microsoft har tillräckligt med elström, varje anläggningshall förbrukar lika mycket ström som SSAB valsverk eller som hela Göteborg per dygn. Microsoft tar massor av energi från våra kraftnät utan att behöva betala för strömmen. Varför? Microsoft förvandlar vår natur till industriområden.

Annons

Annons

Varför tillåts detta vansinniga att fortsätta, snart är 20 procent av Gästrikland täckt av Microsofthallar, ingen svensk har insyn ingen svensk har anställning.

Har regeringen utpressats av USA genom att de tvingar oss ge dem gratis mark, gratis elförsörjning, skattebefrielse mot att försvarsindustrin får köpa luftvärn, datorer, vapensystem till de nya JAS-planen som är under utveckling?

Något stämmer inte. Kommuner och staten kryper för ”privata?” USA-företag. Till och med de hävdar att svensk lag inte gäller inom de områden de ockuperat. Sätt in försvaret och återta alla områden om det behövs med vapenmakt. Svenska lagar och regler ska gälla utan undantag, svensk lönesättning, svenska fackliga regler ska gälla!

Anti Microsoft, Anti USA

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy