Annons

Annons

Annons

Söder-Hemsta

Mest glamourösa som ett studieförbund gjort? – så var Christmas spectacular

Julkonserterna finns det en uppsjö av i december, men på showfronten hittar vi endast en helt renodlad i Gävle. Under torsdagen hade den till stora delar lokala produktionen Christmas spectacular smygpremiär på Söders källa och den fortsätter helgen ut. En gottepåse med sång, dans och humor. Frågan är om inte de fyra dansarna gör störst avtryck.

Text

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Amanda Hård i bocknumret tillsammans med Michelle Dahlbom Händelsten, Frida Jansson, Alma Sköld och Denise Lemoine. Det ska nämnas att Hits for you förstås har sin show också, men Christmas spectacular skiljer ut sig då den endast har julmusik (och "En vintersaga").

Bild: Nils Palmeby

Annons

En resa genom julens alla stämningar var utlovad och det kan vi direkt slå fast att Medborgarskolan håller med denna show. Musikaliskt ryms här tolkningar av julsånger inom de allra flesta populära genrer av i dag. Kevin Martinez har gjort ett alldeles lagom utflippat smörgåsbord av nyproduktioner. Till exempel får "White christmas" en synth-disco-tappning och glider över i något som låter som trap. Små flörtar som gör summan av helheten mer intressant.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan