Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Jag älskar att bo i höghus

Förstår inte vad många Gävlebor har emot höghus, jag bor i ett på åttonde våningen i Sörby, 55+ har en svindlade utsikt och en utsikt många är imponerade av.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Höghus på Timmermansgatan.

Bild: Arkivbild

Annons

Har inget hus som stör min utsikt och varje morgon när jag drar ifrån gardiner är det en ny tavla/utsikt på himlen att titta på, soluppgångar som är mäktiga, för att inte tala om alla fina moln eller när det åskar vilket skådespel.

Ja i Gävle kanske ni föredrar låga gråa hus, som påminner om skolådor och som ligger tätt ihop, själv är jag uppvuxen i höghus. Har även bott både på marken i villa, låghus m ed mera, men inget slår höghus. Praktiskt är det också, kliver bara ut från lägenheten och tar hissen till tvättstugan. Behöver inte bära flera våningar, när jag varit och handla med mera.

Men det är utsikten som gör allt, ser till Gävle hamn, Kastsjö, Harnäs, Hemlingbybacken när de åker skidor och så vidare. Det vill jag inte byta bort

Inger J

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy