AnnonsWrebit

Så håller de koll på firmans bokföring - via gratisappen

De drömde om att starta eget inom personlig träning men hade inga förkunskaper om bokföring. När paret upptäckte gratisappen Wrebit, så blev det lösningen för Lisa Alpsten och Henric Staniszewski.

– För oss som är nybörjare känns det väldigt skönt att appen är så enkel, säger Henric.

Lisa Alpsten och Henric Staniszewski.

Båda har mångårig bakgrund inom fitness och bodybuilding. Förra året bestämde sig Karlstadsparet Lisa Alpsten och Henric Staniszewski att förverkliga sin dröm – att börja jobba som coacher åt folk som vill få hjälp att långsiktig hjälp med sin kost och träning.

– Många brukar fråga oss om de här sakerna så vi kände man skulle satsa på det fullt ut, att göra det på allvar. Lisa är också utbildad PT och kostrådgivare så vi hade en bra grund att stå på, berättar Henric.

Sköt enkelt bokföring och fakturering i mobilen - läs mer om Wrebit här

En sak de däremot inte hade stora kunskaper inom var bokföring. Henric testade flera olika lösningar innan han hittade gratisappen Wrebit.

– Andra tjänster har också appar, men när jag såg denna tyckte jag den verkade enklast. Den är närmast idiotsäker, säger han med ett skratt.

I Wrebit-appen, som är helt gratis, kan användaren sköta såväl utlägg, moms och fakturor. Appens artificiella intelligens hjälper användaren att göra rätt. Just den smidiga faktureringen är något Henric uppskattar:

– Jag kan i stort sett skicka fakturor i bilen direkt efter ett PT-pass.

Bokför, fakturera och redovisa moms på språng - läs mer om Wrebit här

På kort tid har parets verksamhet vuxit och numera hjälper de ett 30-tal glada motionärer och elitidrottare med att komma i form. Genom att sköta all ekonomi via appen har de dessutom fått mer tid över till sina kunder, menar Henric:

– Vi lägger extremt lite tid på bokföring. Nu har jag inget att jämföra med, men man har ju hört från vänner hur dyrt det är med revisor och hur krångligt det kan vara att sköta allt på egen hand.

Sköt enkelt bokföring och fakturering i mobilen - läs mer om Wrebit här

Evelina Parheden, marknads- och kundchef hos Wrebit.

Evelina Parheden, marknads- och kundchef hos Wrebit säger:

– Vårt mål är att göra det så smidigt som möjligt att sköta sitt företag och kunna bokföra utan förkunskaper, säger hon och fortsätter:

– Wrebit är unikt. Det är anpassat för enmansföretagare, det är användarvänligt och har en lekfull design.

Fakta

Wrebit

Superenkelt flöde för att hantera kvitton, fakturor, momsredovisning, skapa/skicka kundfakturor med mera. Allt i samma kostnadsfria app.

Hela tjänsten är mobil och molnbaserad.

Smidig integration med Zettle - dagsförsäljningen bokförs automatiskt.

Experthjälp direkt i appen - det går att köpa tilläggstjänster i form av rådgivning, boksluts- och deklarationshjälp etc. Valfritt att nyttja dessa tjänster.

Enkelt, automatiskt och gratis.

Ladda ned på App Store eller Google Play.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Gefle Dagblads redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan