Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Vill du göra skillnad – sök sommarjobb på Gefle Dagblad nu!

Vill du vara en del av en redaktion som gör skillnad? Nu söker Gefle Dagblad sommarvikarier – skicka in din ansökan redan i dag.

Vi avslöjar, granskar, fördjupar och förklarar, men vi berättar också om det vardagliga, det som ligger läsarna nära. Med vår lokaljournalistik gör vi skillnad - varje dag. Låter det spännande?

Gefle Dagblad, som ingår i Bonnier News Local, söker dig som brinner för lokal journalistik och som vill ha en rolig, spännande och händelserik sommar tillsammans med engagerade, nyfikna och skickliga kollegor. Vi behöver både nyhetsreportrar, en kultur- och nöjesredaktör och en till deskredaktör. Den senare sitter mitt i händelsernas centrum och styr hela nyhetsflödet på både Arbetarbladets och Gefle Dagblads sajter.

Annons

Annons

Gefle Dagblad och nyhetssajten gd.se bevakar nyheter, sport och kultur i Gävle och hela Gästrikland samt Älvkarleby i Uppland. På sommaren är det populärt att ta del av Gävles blomstrande uteliv, mängder av konserter i Furuviksparken, hänga i Boulognern med picknick samt bada förstås, både i ån, sjöar och hav.

Intresserad av sommarjobb? Sök redan i dag! Länk: https://emp.jobylon.com/jobs/108274-marieberg-media-bonnier-news-local-sommarvikariat-2022/

Kom och jobba med oss! På bilden ser ni delar av GD:s redaktion som håller till i tidningshuset på Brynäs.

Bild: Jörgen Svendsen

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan