Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Brottning

Läsartext
Fina framgångar för Sandvikens Brottarklubb på ungdoms-SM

Sandvikens Brottarklubb har tillbringat helgen i Umeå på U17-SM. Sju Sandvikenbrottare deltog.

Detta är en läsartext.

Sandvikensbrottarna på ungdoms-SM. Bakre raden: Olle Almén, William Sjödén, Viktor Bernhardsson och Leon Sällberg. Främre raden: Gift Vestlin, Julia Florentin och Emmie Hedlund.

Annons

Av totalt 64 klubbar kom Sandviken på nionde plats totalt och på fjärde bland tjejerna. Julia Florentin kämpade till sig ett silver och Gift Vestin samt William Sjödén lyckades brotta hem varsitt brons.

Emmie Hedlund kom på en sjunde plats, Viktor Bernardsson och Olle Almén kom på en åttonde plats. Leon Sällberg kom på en sjuttonde plats. William tävlade även i grek-rom och kom sexa i den kategorin.

Annons

Ockelbokillen Hjalmar Sandin som tävlar för Sundsvalls AIK plockade hem guldet och blev därmed svensk mästare i grekisk-romersk stil 55kg. Då Hjalmar är sista års ungdom kommer han även att ställa upp i junior-SM i Falköping redan nästa helg.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy