Annons

Annons

Annons

Brynäs

Så blir nya Trädgårn's livemusiksommar

The Refreshments är först ut i nya hårdsatsande Trädgårn's livemusiksommar. Lokalbekantingen Stefan Ahr är den som står bakom både den och sommarens resterande bokningar.

– Vi tänker göra det här till Gävles bästa livescen, säger han.

Stefan Ahr kör även lastbil för Svensk Cater och det var när han levererade till Tak Skybar bara för någon dryg månad sedan, som han kom i samspråk med Martin Lenell om livemusiksatsningen på Trägår'n som alltså öppnar fredag 6 maj. Då spelar Joakim Arnell, till vänster och hans The Refreshments. Obs, bilderna är tagna på Gefle mc-klubb, inte på Trädgår-n.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Förra veckan berättade vi om nya Trädgår'n i Limons gamla lokaler vid Södra Skeppsbron. Nu står det klart att det är Stefan Ahr, lokal musiker i Blue Tattoo och evenemangsprofil, som kommer att bli officiell bokare för krogen med en uttalad satsning på livemusik. Dessa sköter han tillsammans med Eddie Åberg, som även tidigare bokade då stället hette Limon. Ljudteknikern Tomas Magnusson sköter ljudet från onsdag till lördag, vilka är dagarna det kommer att vara livemusik här under högsäsongen efter midsommar till mitten av augusti.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan