Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Kort sagt om miljö, Ockelbo

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Vad sysslar vår regering med i Sverige när det gäller miljön? Jo, vi har miljöbonusar och allehanda miljöskatter. Men varför? När stora aktörer som Ryssland krigar. Och Kina tar bort importskatt på kol. En miljösatsning? Knappast! Vad hjälper det då med vårt miljöarbete. Mer än att det är kostsamt för oss skattebetalare.

lassE

Fråga till Copernicus angående jobb i Ockelbo. Du skriver: Man kommer ihåg hur det gick senast!  Jajamensan, Ni hängde ut en moderat, som enligt flera Ockelbobor lade krokben för att anställa 200 personer? Var det inte så att det var domstolen som avgjorde kommunens framgång, expansion och, som du beskriver, överlevnad? Och, ni som vet bäst, varför överklagade ni inte domslutet, vi är många som tycker det är helt obegripligt att ni inte gjorde det, och informerade domaren hur fel han dömt och räddat Ockelbo? Vilken hjälte du hade blivit Copernicus!

Fridde

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy