Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Här fick man klara sig på egen hand

Var och besökte Swedbanks kontor i Gävle. Var där för att göra ändringar för vår ideella förening. Vi hade alla papper med oss. Vi trodde i vår enfald att det var som förr att man fick prata med en kunnig person på Swedbank. Men icke ….. här fick man klara sig på egen hand.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Bankmänniskorna som står där på Swedbank verkar ju inte veta någonting."

Bild: Arkivbild

Annons

Vi tog en nummerlapp och frågade hur vi skulle gå tillväga för att göra dessa ändringar. Bankmannen såg frågande ut och visste ingenting. Han sa att vi skulle gå in på nätet och ta ut en blankett. Efter alla om och men fick vi hjälp att få fram denna blankett och fyllde i den. Vi kollade med bankmannen om dessa uppgifter var rätt ifyllda och om det var några andra dokument som vi skulle ha med. Sedan fick vi gå hem och posta detta i ett frankerat kuvert som skulle skickas till Swedbank i Stockholm. Vi får hoppas att det kommer att fungera smärtfritt och inte ta för lång tid för Swedbank att hantera detta. Räkningar till vår ideella förening fortsätter ju att komma trots förändringarna.

Annons

Annons

Varför ska det vara så besvärligt nu för tiden? Man uppsöker ju ett bankkontor för att man behöver ha hjälp och för att få veta att man fyller i och skickar in rätt underlag.

Bankmänniskorna som står där på Swedbank verkar ju inte veta någonting. Hur ska då en medel-svensson veta? Att ringa till Swedbank är inte att tala om ….. man kommer ju inte fram. Det är ju bedrövligt!

Sedan det här med Swedbank som privatperson, när man loggar in, så ska man besvara på en massa frågor. Man har tre gånger på sig att besvara på dessa frågor annars kan man inte logga in på Swedbank. Det handlar tydligen om penningtvätt. Swedbank ser ju varje månad hur mycket pengar jag som privatperson får in i inkomst. Hur mycket jag spar varje månad. De ser ju allt. Ändå ska man svara på dessa frågor som de egentligen redan vet.

Sedan har man läst i tidningar om att Swedbank själv och andra banker sysslat med penningtvätt. Sedan går man på oss småsparare och misstänker penningtvätt med de små inkomster vi har.

Vad är det för värld vi lever i i dag? Inte känns det tryggt i alla fall.

En vanlig medelsvensson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy