Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Dags att berätta vad ni ska uträtta efter valet

När ska regionpolitikerna som finns bakom den skyddande fasaden av osynlighet, berätta för oss väljare vad de ska uträtta de närmaste fyra åren, om de blir utsedda av partiet till att fortsätta att representera oss väljare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Ni vet väl att det viktiga valet är att rösta på rätt parti till Regionen, det är Regionen som ser till att sjukvården fungerar/inte fungerar."

Bild: Arkivbild

Annons

Verkar som det inte väljs någon till posterna inom Regionen utan de utses av partiet centralt som någon slags belöning.

När såg vi senast någon regionpolitiker som förklarar vad de ska göra med de miljarder som staten öser över regionerna till fromma för sjukvården och annan omsorg, är totalt tyst från de flesta partier. Ni vet väl att det viktiga valet är att rösta på rätt parti till Regionen, det är Regionen som ser till att sjukvården fungerar/inte fungerar. Glöm vilka som sitter i regeringen, de delar ut pengar som förvaltas av dessa regionpolitiker som har en aura av osynlighet över sig.

Annons

Annons

När såg vi senast regionpolitiker i en allmändebatt på lokal-tv exempelvis stå och säga att lönerna för de anställda inom vården ska höjas med en fast summa på 15 tusen i månaden, att de ska anställa kompetent personal och betala samma löner som hyrsköterskor får när de hyrs in, 50-60 tusen i månaden. Lägg pengar på krigssjukhuset och personalen på sjukhusen, inte på X-trafik och/eller konstverk på gator och torg eller till chefernas kontor, trafik med buss och tåg kan övertas av privata intressen.

Medborgare Kåre Wahlman

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy