Annons

Annons

Annons

Annons

Basket

Insändare
Det byggs nu tre nya idrottshallar i kommunen

Svar till ’Basketspelare i Gävle 08’

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Så kul att du har fastnat för basket – en spännande sport! Det var däremot tråkigt att läsa att ditt lag har svårt att hitta träningstider. Det kommer att bli lättare i framtiden för det byggs nu tre nya idrottshallar i kommunen: i Hemlingby (just där som du gärna vill se en hall till!), i Bergby och vid Brynässkolan. Ett tips är också att titta efter tider i mindre skolidrottshallar för de är sällan fullbokade. Kanske kan en mindre hall fungera vid något tillfälle för att få mer träning?

Annons

Annons

"Ett tips är också att titta efter tider i mindre skolidrottshallar för de är sällan fullbokade."

Bild: TT

Du skriver att du inte tycker att det är bra att vi bygger ett nytt stadsbibliotek. Förhoppningsvis kommer du ändå att besöka Agnes kulturhus när det öppnar och tycka att det finns bra verksamheter där. Det kommer förutom själva stadsbiblioteket bland annat att finnas konsthall, biograf, scen, skaparverkstad och kafé i huset.

Det är viktigt att vi i kommunen arbetar för goda förutsättningar på flera olika områden. När det gäller verksamheter inom kultur och fritid så gjordes det ganska nyligen riktigt stora satsningar på idrotten vid Gavlehov (som kostade mer än Agnes kulturhus med sitt stadsbibliotek). Det har varit väldigt bra för idrotten att vi gjorde den satsningen och nu vill vi även att kulturen och stadsbiblioteket ska få ett lyft.

Jag önskar dig och ditt lag lycka till på basketplanen!

Helene Börjesson (MP)

ordförande Kultur- och fritidsnämnden Gävle

Annons

Annons

Till toppen av sidan