Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Dags att polisen tar i med hårdare nypor

Läser att en man blivit rånad här i Sätra och även fråntagits sin cykel. Nu får det banne mig göras något åt alla som begår brott.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Polisen vet säkert många gånger vilka dom är, men som vanligt så har vederbörande inte gjort något."

Bild: TT

Annons

Ska inte skriva ut vad jag tänker på, men det är nog många med mig som kan räkna ut vilka som begår dessa brott. Det är, tycker jag, dags att polisen tar i med hårdare nypor mot detta klientel som bara förstör för andra. Är det inte skjutningar så blir dom knivhuggna. Det måste få ett slut.

Polisen vet säkert många gånger vilka dom är, men som vanligt så har vederbörande inte gjort något. Många av dessa ljuger så dom är blå och polisen får inte göra någonting. Men jag hedrar polisen för dom gör bara sitt jobb, men jag skulle tro att det kliar i fingrarna på dom många gånger att inte få göra vissa saker som dom gärna skulle vilja, men måste hålla inne med det. Heder åt vår polis.

Vad jag tycker

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy