Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Ni borde tänkt på Ockelbos framtid

Svar till Fridde 9/5

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Tror ingen annan kommun i hela landet skulle ha agerat som moderaterna i Ockelbo gjorde."

Bild: Arkivbild

Annons

Lite svårt att tyda dig i din upprördhet.

Vad jag vet var det väl moderaterna själva som valde ut en talesman som dessutom inte någon Ockelbobo knappt visste vem det var. Bara det i sig var skumt. Speciellt när vi vet vem som låg bakom fiaskot.

Annars är det helt rätt som du påstår att ärendet var i en gråzon, att det stred mot kommunallagen. Men, det finns ett men, om ingen har anmält hade affären gått igenom såvida ingen annan har överklagat. Så enkelt är det. Till och med Olle Lundin Professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet höll med om detta.

Annons

Annons

Tror ingen annan kommun i hela landet skulle ha agerat som moderaterna i Ockelbo gjorde. Typiskt inskränkt småaktigt bytänkande, speciellt då i en kommun där vi inte direkt är bortskämda med nya företagsetableringar. Nyttan av att ha släppt igenom affären har övervägt allting annat, det borde väl till och med Moderaterna ha begripit? Men att lägga krokben och förstöra för Ockelbo var viktigare. 

Men som sagt, det är snart val och då kommer räkningen för sveket.

Någon hjälteroll betackar jag mig för, jag tänkte bara på Ockelbos framtid precis som ni borde ha gjort.

Copernicus

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy