Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Krogpatrullen

Söders Källa tillbaka i den absoluta Gävletoppen

Krogpatrullen testar: Söders Källa

Vad? Fine dining

Var? Södra Kansligatan 22 (Södermalmstorg)

Förrätt: 135-175 kr

Huvudrätt: 215-350 kr

Efterrätter: 110-115 kr

Annons

Det är tre år sedan Krogpatrullen senast testade Söders Källa. Förra sommaren flyttade kökschefen Stefan Ehrin några hundra meter bort till Le Bôn, och paret Anders Mårdäng och Camilla Skoog, tidigare bland annat Vinkrogen och Skeppet, tog över i kök respektive restaurang.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy