Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Hyresgästen borde ha en egen plats som man betalar för

Bor du i Gavlegårdarna kan du inte åka på semester på annat sätt än med bilen eftersom bilen ska flyttas varje dygn av oklar anledning?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Bor du i Gavlegårdarna kan du inte åka på semester på annat sätt än med bilen eftersom bilen ska flyttas varje dygn av oklar anledning?"

Bild: Anne Sjödin

Annons

Lösningen är så skrattretande enkel så enkel att den kan ha lösts på ett dagis. Men, ansvarig inom Gavlegårdarna Robert Krantz, ser inget fel med systemet vilket visar att inte ens han har tänkt klockan runt. Är gott om p-platser nu när skrot- och till salubilar är borta, så varför inte märka upp p-platser med lägenhetsnummer?

Hyresgästen har en egen plats som denne betalar för och där man parkerar sin bil, registreringsnummer noteras av Gavlegårdarna som delar ut en dekal för bilen som står tills ägaren använder den.

Annons

Annons

Ingen behöver vara miljöbov mot sin vilja, ingen behöver känna att man ”måste” ta bilen när man ska åka någonstans, man kan cykla, åka buss utan riskera straffböter från Gavlegårdarnas maktfullkomliga elit. Nu är detta en jantelag fråga förstås. Jantelagen inom Gavlegårdarna säger att: Vi bestämmer. Hyresgästen ska betala och buga, inte ha åsikter.

Tidigare GG

Annons

Annons

Till toppen av sidan