Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi moderater försöker vara så synliga som vi bara kan

Svar på insändaren från Kåre Wahlman 11/5 ”Dags att berätta vad ni ska uträtta efter valet”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vi närmar oss höstens val där du Kåre och andra kommer ges möjlighet att bestämma hur regionen och sjukvården ska drivas de kommande åren."

Bild: TT

Annons

Vi närmar oss höstens val där du Kåre och andra kommer ges möjlighet att bestämma hur regionen och sjukvården ska drivas de kommande åren. Då står valet mellan oss som är engagerade, vill ha ordning och reda, satsa på vårdens medarbetare och göra oss till en attraktiv region. Mot detta finns det de som är trötta, oengagerade och har gett upp och nöjer sig med att knappt hålla skutan flytande. Du har rätt i att dessa skillnader behöver komma fram i debatten. Regionvalet kallas ju för det glömda valet och det är bra att du lyfter fram detta.

Annons

Annons

Att detta inte kommer fram i den offentliga debatten är något som vi alla bär ansvar för, vi regionpolitiker, media och väljarna. Vi moderater försöker vara så synliga som vi bara kan genom bland annat att vara aktiva på insändare- och debattsidorna i länets tidningar. Sedan försöker vi var så tillgängliga som möjligt för samtal. Exempelvis så har vi moderater öppnat upp en direktkanal varje fredag morgon kl 8 där alla väljarna och medarbetare kan koppla upp sig och ge sin syn på arbetet i regionen eller bara ställa en fråga.

Du är välkommen Kåre att koppla upp dig, du kan läsa mer på vår hemsida moderaterna.se/Gavleborg.

Hoppas vi ses där.

Patrik Stenvard (M)

Regionråd i opposition

Annons

Annons

Till toppen av sidan