AnnonsLekia Gävleborg

Lekia Gävleborg tipsar: Här är den viktigaste produkten till ditt barn i sommar

Snart är sommaren här och en som kommer att få uppleva solens heta strålar för första gången är Amadeus som vi har fått följa sedan han föddes. I slutet av maj besökte han Lekia tillsammans med sin mamma Rebecca Granath.

– Nova som arbetar i butiken i Hemlingby visade mig massor av bra produkter inför sommaren, säger hon.

Rebecca Granath, sonen Amadeus och Nova Berglund, som jobbar på Lekia i Hemlingby.

Amadeus har blivit lite av en lokal kändis tillsammans med sin mamma Rebecca Granath som är ambassadör för Lekia. Sedan vi pratade med familjen i början av året har hon börjat arbeta igen och Amadeus är hemma med sin pappa. Till hösten fyller han ett år, men innan det är dags att tända det första ljuset på tårtan, väntar semester, sol och bad.

– Det känns spännande att få vara med, och uppleva hans första sommar. Vi ska mest vara hemma, men vi har även tänkt att åka till fjällen och vandra, säger hon.

Se hela Lekia Gävleborgs sortiment för bebisar och barn här

UV-kläder med babblarna – en given succé!

Samtidigt är det inte enkelt att veta vad barn i Amadeus ålder behöver under årets hetaste månader. Rebecca Granath bestämde sig för att åka med sin son till Lekia i Hemlingby. Där fick de tips och råd av butikssäljaren Nova Berglund. Hon visade vilka produkter som är bra att ha inför sommaren för barn som är mellan noll och två år.

Myggnät, barnvagnsfläkt, ett parasoll och en UV-filt är ett måste. Men den viktigaste produkten i sommar är en AeroMoov dyna

– Jag valde att dela upp produkterna i tre olika kategorier, säger hon och börjar med barnvagnen.

– Myggnät, barnvagnsfläkt, ett parasoll och en UV-filt är ett måste. Men den viktigaste produkten i sommar är en AeroMoov dyna. Det är en svalkande dyna som låter luften cirkulera, och som gör att det inte blir lika svettigt för barnet.

Läs mer och köp AeroMooy-dynan hos Lekia Gävleborg här

UV-badkläder och en liten uppblåsbar pool att ta med till stranden underlättar för soliga dagar på stranden.

Nova Berglund berättar att AeroMoov dynan passar lika bra i bilen. Förutom dynan rekommenderar hon alla föräldrar att sätta upp ett solskydd på fönstret där barnet sitter. Små barn har nämligen mycket känsligare hud är vuxna.

– Den tredje punkten som är viktig att lyfta fram är vad man ska tänka på när man reser med barn. Köp en bra resevagn, men även UV-badkläder samt ett UV-tält. Ni kan också ta med er en liten uppblåsbar barnpool till stranden och fylla den med vatten, säger hon.

Se hela sortimentet av barnvagnar hos Lekia Gävleborg här

Den viktigaste produkten i sommar – en AeroMoov dyna.

Rebecca Granath fyller i att en AeroMoov dyna också är perfekt att ha med sig när man reser på grund av dess svalkande effekt.

– Jag kommer även att packa ner massor av våtservetter, både till stranden och fjällen, säger hon och Nova Berglund håller med.

– Ja, glöm inte våtservetter. En vattenflaska är också bra att ha med sig. Barn som kan greppa tycker också att det är kul med roliga badleksaker. Vi har till exempel massor av småbollar i olika färger. Om du är osäker på vad du behöver för produkter till ditt barn i sommar så är du också varmt välkommen in i butiken.

Fakta

Bästa tipsen till din bebis i sommar

1. AeroMoov dyna. En svalkande dyna som låter luften cirkulera och gör det mindre svettigt för barnet. Kan användas både i barnvagnen och i bilstolen.

2. Barnvagnsfläkt. Praktiskt fläkt till barnvagn eller babyskyddet. Vridbar 360 grader och drivs av batterier.

3. UV-badkläder med babblarna. Finns i fler mönster och modeller. Täcker hela kroppen med långa ärmar och ben. Elastiskt skönt tyg som torkar snabbt och bra solskydd.

4. Uppblåsbar pool. Liten, praktiskt pool som är perfekt att ta med till stranden och fylla med vatten för de mindre barnen.

5. Resevagn. Superlätt sulky som endast väger 5,9 kg. Chassit går att fälla ihop med en hand och är dessutom lätt att bära över axeln, tack vare den inbyggda axelremmen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Gefle Dagblads redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan