Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Kommer du inte ihåg alla klavertramp?

Kommentar till Elin Larssons ledare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Kommer du inte ihåg alla klavertramp Fredrik Reinfeldt var pappa till?"

Bild: TT

Annons

Ditt minne är kort Elin Larsson. Kommer du inte ihåg alla klavertramp Fredrik Reinfeldt var pappa till? ”Öppna era hjärtan”, kanske säger något? Det blev startskottet för alla problemområden och som finns i Sverige i dag tillsammans med grov kriminalitet.

Han skickade ut näringsminister Maud Olofsson på en shoppingrunda i Europa. Det skulle han inte ha gjort, det blev en oerhört dyr historia för oss skattebetalare som vi fortfarande betalar av på. Bland annat lyckades hon köpa loss ett företag i Nederländerna som hette NUON för 96 miljarder som visade sig vara i det närmaste värdelöst.

Annons

Annons

Hon var även över till GM-direktörerna i Detroit, och vad hon gjorde där vete gudarna, för när hon kom hem lade hon ner SAAB. Hon köpte upp brunkolsgruvor i Tyskland och trasslade in sig, tillsammans med Telia i mutaffärer i skurkstater som tillhört forna Sovjetunionen, och mycket mer.

Med det minnet är man orolig om det blir en blå regering igen. Jag kommer då aldrig mer att lägga min röst på en sådan skakig regering.

Snacka om att vara påläst

Annons

Annons

Till toppen av sidan