Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Angående bassänger och cykelväg

Till den som skrev insändaren "Nog går det att hitta en bättre lösning" som handlar om att Fjärran Höjderbadet renas mellan 08.00-10.00 varje dag, som enligt svar från de ansvariga på badhuset inte går att ändra på.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Du som skrev insändaren, kolla med andra utomhusbassänger i Sverige..."

Bild: Patricia Ståhl

Annons

Du som skrev insändaren, kolla med andra utomhusbassänger i Sverige, hur gör de när det gäller rening av bassängerna, vilka tider renar de etcetera? Vi medborgare måste få stopp på att tjänstemän och enhetschefer kan köra över våra önskemål totalt. Jag är säker på att de flesta du hittar inte har stängt under bra motionssimtider. Lägg fram det du hittar till ansvariga politiker och få till en förändring. Det är det många som kommer att tacka dig för. 

Annons

Annons

När det gäller insändaren "Det finns bra cykelvägar" så håller jag helt med.

Jag blev förvånad när jag hörde att kommunen vill göra en cykelväg där! Att cykla mellan Gävle-Sandviken är ju den bästa av alla cykelvägar, med tanke på de hänvisningar du beskrev, som ju alla som cyklar där kommer underfund med. Kommunen kan ju sätta upp cykelskyltar där. Det finns ju helt andra sträckor där det behövs cykelvägar.

Lena

Annons

Annons

Till toppen av sidan