Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Jag vill ge Moderaterna ett gott råd

Replik med råd till Moderaterna

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Moderaterna har tidigare gett sig ut och värnat både offentligt arbete och privatföretagande då ni satte beteckningen ”Arbetarparti” på er själva."

Bild: TT

Annons

Jag tackar för insändarsvaret den 12/6. Jag tror de flesta som var vuxna på 1990-talet inte tar något för givet vad gäller välfärd om man upplevt all effektivisering som förekom kring skola, vård och omsorg. Jag upplever snarare att det är ni som ska ta över som tar välfärden för given.

Moderaterna har tidigare gett sig ut och värnat både offentligt arbete och privatföretagande då ni satte beteckningen ”Arbetarparti” på er själva. Nu tänker ni bara se till friföretagande vilket säger en del om er människosyn.

Annons

Annons

Jag vill ge Moderaterna ett gott råd. Ställ inte upp till KF-valet i Gävle 2022 eftersom ni inte vill arbeta med alla de frågor som har betydelse för en kommun. Ombilda er till en intresseförening för friföretagande så kanske ni kan lyfta Gävle kommun några placeringar vad gäller friföretagarklimatet i Gävle om det nu är så viktigt för er. Ni får då arbeta med det ni vill, ungefär som de flesta friföretagare får göra.

Catarina Meurling

Annons

Annons

Till toppen av sidan