Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Kort sagt om hundskall, Nato med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: TT

Annons

Anonym eller ej? Är det inte dags att sätta stopp för debatten om rätten till anonymitet beträffande insändare? Jag respekterar de som vill vara anonyma respektive de som skriver sitt namn. Det finns kanske skäl till det, eller så skriver man sitt namn och är beredd att ta emot kritik och/eller hot i extrema fall. Var och en blir salig på sin fason, som ett gammalt uttrycksätt lyder.

Annons

Torbjörn Brunzell, Gävle

Annons

Svar till Fortsätter helst att vara anonym

Jag debatterar ibland med oliktänkande ansikte mot ansikte. Det betyder icke att jag kommer att acceptera deras åsikter. Du lever i en värld av önsketänkande och nu försöker du projicera detta tänkande på mig. Det kommer aldrig att fungera. Jag säger alltid aldrig i det här fallet. Din argumentation håller inte. Svarar gör jag också för att jag blir tilltalad. Av folk som försöker mästra mig. Men ni får inte stå oemotsagda. Ned med anonymiteten i spalterna!

Svar till Heja Sanna Marin!

Det finns en övertro på Nato. Nato är inte lösningen. Nato är problemet. Sverige ska inte bli en vasallstat åt USA. Finland har redan fått Åland (som är svenskt). Det räcker

Håller med signaturen Irriterad

Jag vill gå ett steg längre: Förbjud elsparkcyklarna. Totalt.

Larz Gustafsson, Gävle

Angående ouppfostrade hundar. Vissa hundar tror att deras livsuppgift är att skälla, och det gör dom i tid och otid och på allt och alla! Det fortsätter dom med så länge som ägaren, husse eller matte inte säger ifrån, det handlar om uppfostran eller snarare brist på uppfostran. Hundar med hyfs, tack!

Hundhyfs

Gävle i miniatyrformat. Kanonbra idé, att låta Kajsa Hedling bygga en modell av Gävle. Så lämpligt att sedan placera den i vårt blivande kulturhus, Agnes.

Annons

Yvonne Forslin

Tips till insändaren ”Otrygg”. Har ”Otrygg” fått veta att det finns en ”smärtenhet” på sjukhuset?! 1. Få remiss från läkare till denna enhet. 2. Skriva egen remiss. Så besvärligt ska ingen behöva ha det!!

Gräsroten

Annons

Annons

Till toppen av sidan