Annons

Annons

Annons

Insändare
Kort sagt om Brynäs, diesel och kanadagäss

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tommy Sandlin måste också hedras, anser skribenten nedan.

Bild: Arkivbild

Annons

Tack Brynäs för att nästa spelare i taket blir Ove Molin. Helt rätt och en spelare med stort Brynäshjärta. Men när ska Tommy Sandlin få göra de andra legendarerna sällskap där uppe i taket? Det är ändå Brynäs största tränare genom alla tider vi pratar om. 14 säsonger med A-laget ledde till sex SM-guld. Så gör rätt nu Brynäs IF. Nästa person måste bli Tommy Sandlin.

Annons

Hockeytokig brynäsare

Annons

Dieselbilen skulle ju vara guds gåva till miljön. Nu förbjuds den på vissa gator i Stockholm. Har redan förbjudits i många städer utanför Sverige, i Tyskland och Norge till exempel. Samt att det plötsligt blev det dyraste bränslet per liter. Hmm… Underligt hur de tänker de där miljöpajasarna.

DDT

Anser att Älvkarleby kommun inte ställer upp på de krav man ska kunna ställa på kommunen. De bryr sig inte om att se till att hålla kanadagässen borta från badstranden i Marma. Där får barnen springa omkring i deras avföring. En morgon var det 25 gäss. Tidigare har man lovat att ta tag i problemet men inte sagt vilket år. Snart dags för val så tänk till på vad ni ska rösta på.

Observant

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan