Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Beror intresset på att det snart är val

SD slår på stora trumman om en miss i bedömningen av ett barn på akuten i Gävle, tragiskt så dog barnet, vilket beklagas. Nu har de fått med sig resten av oppositionen på sitt förslag om extra möte i hälso- och sjukvårdsnämnden.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det har under våren varit tyst från oppositionens när vuxenpsykiatrin (VUX) debatterats i artiklar och insändare i tidningen."

Bild: TT

Annons

Det har under våren varit tyst från oppositionens när vuxenpsykiatrin (VUX) debatterats i artiklar och insändare i tidningen. Samtliga politiker har även mottagit personliga mejl om förhållanden inom vuxenpsykiatrin, ingen orkade eller hade tid att besvara mejlen. Det är tur att ingen av de som varit intagen på VUX dött på grund hur de blivit behandlade inom vården, skuldbelagda av personalen när de kommit in efter självmordsförsök, försökt på olika sätt begå självmord inne på avdelningen, som inte ens rapporterats som avvikande händelse.

Beror intresset från oppositionen nu på att det snart är val, eller på att majoriteten av de som lider av psykisk ohälsa är unga kvinnor?

En som gett upp hoppet att må bra

Annons

Annons

Till toppen av sidan