Annons

Annons

Annons

Skridsko

Insändare
SD vill ha is i Hagaström och Rörbergs flygplats kvar

Replik till Lars Bohlund GD 5/8

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Sverigedemokraterna stödjer helhjärtat en skridskoanläggning i Hagaström och vi kommer fortsätta budgetera för detta. Till skillnad från Socialdemokraterna tycker vi det är viktigare med efterfrågade satsningar på föreningslivet än mångmiljardrullning till torg och elitistiska kulturprojekt i centrala Gävle.

Det stämmer att vi ej stödde Alliansens förslag 2015, då det ingick i ett helt paket och det dåvarande Alliansstyret i Gävle tyvärr vägrade föra konstruktiva samtal med oss.

Annons

Annons

Jag noterar också att det före detta allianspartiet, Centerpartiet, vars nuvarande kommunalråd Erik Holmestig bor i Hagaström, inte lyft ett finger för att samtala med SD för att hitta en lösning. Centerpartiet har inte heller drivit frågan under denna mandatperiod, utan går nu till synes helt i Socialdemokraternas ledband.

Ett maktskifte i Gävle vore en garanti för att pengar avsätts till isanläggningen i kommande budget.

"Sverigedemokraterna stödjer helhjärtat en skridskoanläggning i Hagaström och vi kommer fortsätta budgetera för detta."

Bild: Arkivbild

Replik till Biggles GD 5/8

Att flytta kommungränser är en omständlig process, det är dock enkelt att ge sin röst till Sverigedemokraterna, det enda partiet som röstade för flygplatsens bevarande. Sverigedemokraterna fortsätter driva frågan i såväl kommunen som i regionen. Gävle och Gävleborg behöver Rörbergs flygplats, nu och i framtiden.

Richard Carlsson, SD

toppkandidat till kommunfullmäktige

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan