Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Nina Golkar, 31, söker kärleken i Bachelor

Gävlebördiga Nina Golkar, 31, är en av 22 kvinnor som söker kärleken i årets Bachelor på Sjuan och TV4 Play med premiär måndag 5 september. Framöver ska hon se till att göra ett återbesök i sin första hemstad.

Text: 

Nina Golkar pluggar till event manager (evenemangsplanerare skulle kunna vara en översättning). Hon sökte inte till Bachelor för att det skulle kunna vara en språngbräda i karriären, berättar hon. I trailern för programmet hörs hon också säga "Jag är redo för kärleken". Bild: Robert Jadenfelt/TV4

Annons

När vi når Nina Golkar är hon tillbaka i Grekland där Bachelor spelades in i våras för att vila upp sig innan programmet börjar sändas måndag 5 september.

– Det tar mig verkligen tillbaka till de gamla känslorna att vara här igen, berättar hon.

Nina Golkar kom med i programmet genom att castare på produktionsbolaget kontaktade henne på sociala medier. Där kunde de se att hon och Siamak "Sia" Hatami, 34, som är en av säsongens två ungkarlar var vänner. Men exakt vad det innebär är tills programmet sänds en hemlighet. De frågade om hon var singel och var intresserad av att vara med och det var hon.

Intrycket av Nina Golkar är att hon är en extrovert person - därför blev det också en överraskning för henne att kamerorna inte alltid var hennes vän under inspelningen.

Annons

– Det var väldigt roligt överlag att vara med i programmet men också svårt för att jag var mycket mer obekväm framför kamerorna än jag hade trott innan. Men det var intressant också att få veta det och nu försöker jag bli mer bekväm och slappna av framför kameror.

Annons

Det är Siamak Hatami som Nina Golkar dejtar i Bachelor men hon är även intresserad av kvinnor berättar hon, alltså bisexuell. Bild: Bild: Robert Jadenfelt/TV4

Hon har inte ångest för vad som kommer visas i tv.

– Det enda jag är rädd för är vad folk kommer att få för uppfattning om mig. Kommer hela Nina komma fram? Eftersom jag var så kamerablyg vågade jag inte bjuda på mig själv så mycket. Sen så kanske jag kommer att komma fram ändå, men jag själv kände inte att jag kunde vara mig själv till 100 procent.

Nina Golkar föddes i Gävle 1991 men redan när hon var ett flyttade hon med sin mamma till Sollentuna där hon växte upp. Hennes biologiska pappa bor dock kvar i Gävle.

– Jag har alltid känt att jag har rötterna i Gävle och är väldigt intresserad av att åka tillbaka dit och se hur det är. Jag känner en anknytning till Gävle och varje gång någon säger att den är därifrån så utbrister jag "åh, jag är född där!".

Hon ska se till att det blir ett besök i Gävle framgent. Som framgår i programmet har hon ett projekt att resa en gång i månaden, vilket startade med Egypten i november, så hon syftar främst på utlandsresor.

– Jag tycker det är viktigt med balansen, att få leva och utforska och göra det man tycker är kul men samtidigt jobba på sin karriär och bygga upp sig själv och jobba med konstant personlig utveckling - men samtidigt ha kul.

Annons

Annons

Om inte annat så finns det ju en singelmarknad här i Gävle också om du har tröttnat på Stockholms?

– Jaaa, vi får se om är relevant eller inte.

* Bachelor får premiär på Sjuan måndag 5 september 19.00. Innan dess på måndagar släpps alla veckans avsnitt på TV4 Play. Utöver detta sänds också systerprogrammet Tjejerna avslöjar allt, som också redan är inspelat.

Nina Golkar och de andra kvinnorna som söker ungkarlarnas kärlek. Hon är sjua från vänster på nedre raden och har persiskt och turkiskt påbrå. Golkar är ett turkiskt namn. Bild: Robert Jadenfelt/TV4

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan