Annons

Annons

Annons

Villastan-Olsbacka

Valbokopplad Disney-kavalkad kommer till Gävle Konserthus

30 december kommer en kavalkad av hits från tecknade storfilmer till Gävle Konserthus. Bakom Från Aladdin till Elsa står Viktoria Tocca och hennes Enteratainment Group. Hon bodde i Valbo under barndomen.

Text

Joel Adolphson, Sandra Kassman, Nils Reinholtz & Veronika Wallentin utgör ensemblen i Från Aladdin till Elsa. Bild: Magnus Ragnvid

Annons

I centrum för Från Aladdin till Elsa står fyra unga underhållare - Joel Adolphson, Sandra Kassman, Nils Reinholtz och Veronika Wallentin. De kommer ackompanjerade av livemusiker att framföra hits från tecknade familjefilmer i stil med Toy Story, Frost, Encanto, Djungelboken, Aladdin, Lejonkungen. Det vill säga produktioner från stora amerikanska studior som Disney och Pixar.

Annons

Artisten och entreprenören Viktoria Tocca, som bodde en tid i barndomen i Valbo producerar föreställningen inom ramen för sitt företag Viktoria Tocca Entertainment Group. Hon säger i ett pressmeddelande.

Annons

– Jag kan ju bara gå till mig själv – både som barn och vuxen – och mina egna barn. Det här är låtar med hög igenkänningsfaktor, och många av dem har nog de flesta av oss gått och sjungit på eller sjungit med i, oavsett ålder.

Biljetterna släpps 23 september och Gävles besök under turnén blir 30 december på konserthuset.

Viktoria Tocca är född i Sundsvall men bodde en tid även i Valbo som barn där hennes musikaliska bana inleddes. Bild: Magnus Ragnvid

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan