Annons

Annons

Annons

Insändare
Nu blir allt så mycket bättre!?

Tusen tack till Lennart Palm för en mycket bra skriven text. Vi har tydligen samma syn på vad som händer nu. I tillägg till det du skriver så bra, så får vi "gratis" bensin och nästan ingen skatt. De rika blir rikare och de som har lite från förr får mindre.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nu kan dom blå/bruna fortsätta det Reinfeldt började med att riva ner det sossarna/arbetarrörelsen har byggt upp för vanliga löntagare efter andra världskriget. Jag förstår inte att vanliga folk/löntagare har mage att rösta på populistiska påståenden som billig bensin, invandring, polis, vårdköer etcetera. Isolerad är det ju riktigt bra, men... Jag vet, dagens regering har väl inte varit perfekta, men tänk på alternativen.

Annons

Annons

"...har väl i dessa tider aldrig varit mera socialist än jag är nu."

Bild: TT

Om du håller dig frisk och har två fulla inkomster i familjen så går det nog bra, om inte så kan du skylla dig själv. Kristersson har bland annat lovat sänkt A-kassa och andra sociala förmåner! Jag är nu själv pensionär, men före detta vanlig arbetare, och har väl i dessa tider aldrig varit mera socialist än jag är nu.

SJ

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan