Annons

Annons

Annons

Brynäs säsongen 22/23

Mikko Manners svåra val och sanningen bakom vepfiaskot

Från kris till toppkänning.

En vecka kan förändra allt i hockeyns värld. I veckans Nedsläpp Brynäs går vi till botten med tröjhissningen som aldrig blev, lyssnar till Ove Molin själv och blickar framåt mot Mikko Manners delikata val i målvaktsfrågan.

– För mig är det givet, säger Brynäsreporter Daniel Sandström.

Text

Inbäddat innehåll

Det finns som vanligt mängder att prata om när vi ger oss på att summera Brynäsveckan i avsnitt fem av Gefle Dagblad och Arbetarbladets podd Nedsläpp Brynäs.

Annons

Så klart avhandlar vi en av de mer minnesvärda hyllningsceremonierna i SHL:s moderna historia och går till botten med vad exakt det var som gjorde att genrepsframgång förbyttes i totalt antiklimax när vepan skulle i taket.

Annons

Podden borrar också i scenförändringen efter 4-8 mot Malmö och vilka positiva svar laget fått sedan dess och vad som fortfarande saknas.

Ett av valen som Mikko Manner måste göra nu handlar om målvaktsfrågan. Anders Lindbäck har stått i kassen under Brynäs alla tre hemmasegrar. Veini Vehviläinen stod senast i fiaskomatchen mot Malmö men har på förhand setts som en målvakt kapabel att hota om förstaspaden. Så: ska finländaren få en ny chans att spela sig i form eller ska Lindbäck göra tredje raka matchen borta mot Örebro på torsdag?

Dessutom pratar vi Kamratkompaniet, SDHL:s mördande schema och en hel del annat.

Lyssna i din podcastspelare eller i spelaren här ovan.

Direktlänkar till podden:
Spotify

Podcaster

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan