Annons

Annons

Annons

Insändare
Mer ljus runt Gävlebocken skulle ge en mer positiv bild

Nu står den ståtliga Gävlebocken på en ny plats i Rådhusesplanaden med den lilla paviljongen och den vackra Teatern i den mörka bakgrunden.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det sägs att ”Julen börjar i Gävle”, men något särskilt jullikt förutom Gävlebocken syns inte till i den fina miljön, utifrån vad som visas på nätet. Dessutom syns inte fötterna på Bocken, om man går in via kommunens hemsida.

"Ljusslingor i Esplanadens trädallé och en julgran i paviljongen samt en julstjärna på Teatern, skulle lysa upp i vintermörkret..."

Bild: Arkivbild

Annons

Annons

Ljusslingor i Esplanadens trädallé och en julgran i paviljongen samt en julstjärna på Teatern, skulle lysa upp i vintermörkret och ge nät-besökare en mer positiv bild av Gävle som ”Jul-stad”.

Med en webbkamera även från motsatt håll att ibland växla om till, kunde besökare också få en bild av Rådhustorget och ”Gudinnan” med Rådhuset i bakgrunden. Det gäller ju att ta till vara de pr-möjligheter som Gävlebocken bidrar till, vilket Gävle såväl behöver.

Tyvärr ser det ut som att här saknas pr-kunnig personal, förutom beslutsfattare med framtidsvisioner, för en stad med potential till utveckling och expansion.

AE

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan