Annons

Annons

Annons

Innebandy

Efter första segern – nu kan du se GGIK:s matcher direkt på GD

Efter bragdvändningen mot Linköping väntar nu AIK för GGIK.

Den matchen – och GGIK:s resterande i SSL – kan du nu se här direkt på Gefle Dagblad.

– Det känns härligt att kunna välkomna GGIK:s matcher in på Sporten, säger tidningens sportchef Erik Karlsson.

Text

Från och med onsdag så ser du GGIK:s matcher direkt på sajten i stället för att gå via Expressen.

Bild: Amelia Mauritzon

Annons

Hittills har du som prenumerant kunna se Gävle GIK:s matcher i SSL på Expressen. Men från och med nu kan du se matcherna direkt här på Gefle Dagblad – med start på onsdag när GGIK tar emot AIK.

– Det känns härligt att kunna välkomna GGIK:s matcher in på Sporten. Vi har bevakat laget nära i år och det känns skönt att våra läsare inte ska behöva lämna sajten för att se matcherna framöver, säger Gefle Dagblads sportchef Erik Karlsson.

GGIK har fått en tung start på säsongen som nykomling i SSL. De nio första matcherna resulterade i noll poäng, men under lördagen kom första segern. Trots ett 0–3-underläge tidigt mot Linköping lyckades GGIK vända och vinna matchen med 5–4 efter förlängning.

Annons

Annons

– GGIK har verkligen fått känna på nivåskillnaden i SSL. En bra förstakedja räcker ingenstans om bredden inte finns. Lägg lite skador till det så har det varit ett tufft uppvaknande, men den spräckta poängnollan senast borta mot Linköping var otroligt viktig inför ödesmånaden december där man möter flera bottenkonkurrenter, säger Erik Karlsson.

LÄS MER: GGIK-kaptenen om ödesmånaden: ”Vinna eller försvinna”

Onsdagens motståndare AIK är precis som GGIK nykomling i SSL och har skrapat ihop sex poäng hittills, jämfört med GGIK:s två.

– Jag vill tro att chanserna till seger är goda. Vinstmedvind i ryggen och ett AIK som också varit svagt i år och är särskilt dåligt på bortaplan borde kunna ge ett fint utgångsläge för nya poäng. Men det skulle inte skada för GGIK:s del om man undvek att hamna i 0-3-underläge den här gången...

Fakta

Så ser du GGIK:s SSL-matcher på Gefle Dagblad

För att se sändningarna på gd.se måste du vara prenumerant på Gefle Dagblad. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på gd.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på gd.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Bonnier News Locals rättighetsansvarige Mikael Nordstrand gläds åt nyheten.

– Vi ser att intresset för SSL är stort på många håll, inte minst här i Gävle. Det känns spännande att vi genom samarbetet inom Bonnier News kan visa alla matcher med GGIK i SSL på Gefle Dagblad från och med nu, säger han.

– Vill den lokala kunden följa hela SSL, så är det Expressen Premium Max som gäller. För alla kunder som specifikt är intresserade av GGIK, så kommer det nu även gå att se matcherna via Gefle Dagblad.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan