Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Läsartext
Sång, musik och Lucia på SPF Ankarets månadsmöte

Rekordmånga medlemmar kom till SPF Ankarets månadsmöte i Hedviglundskyrkans kafé, nästan 100 personer.

Text

Detta är en läsartext.

Ordförande Gunilla Strandgren hälsade alla välkommen och överlämnade scenen till dagens luciatåg som kom från Solängsskolan klasser 3A, B, C, D. Ett helt underbart luciatåg med lucior, tärnor, stjärngossar, tomtar, pepparkaksgubbar/gummor. Dessutom sjöng de så fantastiskt fint. Därefter fortsatte musiken med Sören Strömberg som spelade och sjöng ett par vackra julsånger.

Annons

Styrelsen tackade för året med att sjunga ”We Wish You A Merry Christmas”.

Bild: Privat

Annons

Efter fikat, god julsmörgås och kaffe – ännu mer musik och sång – Lars Jansson sjöng Evert Taubes ”Knalle Juls vals” som börjar med orden ”Här var de gran, här var de gran”. Då passade ordförande Gunilla på att auktionera ut en liten gran där köpsumman gick till Ukraina. Våra lotteriansvariga Inger Scheele och Synnöve Eriksson visade att de kan mer än inskaffa lotterivinster, sälja lotter genom att till Sörens ackompanjemang sjunga ”Julbocken”.

Rekordmånga kom till månadsmötet.

Bild: Privat

Som vanligt var det mot slutet av mötet lotteridragning, där vi dagen till ära hade två fina tavlor av Gävlekonstnärer som en medlem skänkt, förutom våra vanliga vinster att fördela.

Dagen avslutades med att styrelsen tackade för år 2022 med att sjunga ”We Wish You A Merry Christmas”. Vi ses den 17 januari!

Margaretha Wuopio

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan