Annons

Annons

Annons

Bomhus

Läsartext
SPF Rudan har haft sitt årsmöte

Måndagen den 13 februari välkomnade ordförande Christer Rönn 49 medlemmar till Rudans årsmöte.

Text

Detta är en läsartext.

Mötet började med en tyst minut för några medlemmar som lämnat oss under 2022. Carl-Bertil Rydbäck fick uppdraget att leda årets möte. Några som lämnat sina uppdrag blev avtackade.

Styrelsen SPF-Rudan Hans Blom, Curt Morén, Bengt Lindqvist, Per-Artur Jonsson, Göran Nordström, Christer Rönn, Eva Alm och Anita Gustafsson.

Bild: Privat

Annons

Eva Alm tar över huvuddelen av sekreterarjobbet av Anita Gustafsson, som finns kvar som ledamot och tillsammans med Christer är bland annat reseansvarig. Dan Alm ny revisor och Ove Häger medhjälpare till hemsidan.

Annons

Bild: Privat

Göran Nordström berättade om olika samarbetspartner vi har i kommunen. Bertil Gustafsson skickade runt en anmälningslista till vårfesten i mars och Eckeröresan i april. Intresset är stort. Anita Gustafsson berättade om Italienresan och Lofotenresan som snabbt blev fullbokade och kommande resor, varav några ännu är i planeringsstadiet. Det gäller att bestämma sig fort, för platserna blir snabbt upptagna. Några resor har vi kunnat dubblera.

Därefter blev det kaffe med en välsmakande semla innan det blev lottdragning med många Alla-Hjärtans-vinster. Efter årsmötet blev det ett konstituerande möte.

Nästa möte är den 14 mars när vi får lyssna till Gunilla von Wachenfeldt som berättar om barnäktenskap.

Anita Gustafsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan