Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Läsartext
SPF Ankarets årsmöte med sång, musik och information

SPF Ankaret har haft årsmöte. Ett mycket välbesökt årsmöte med ungefär 90 medlemmar på plats.

Text

Detta är en läsartext.

Ordförande Gunilla hälsade alla välkommen och inledde mötet med parentation för alla medlemmar som gått bort under året. Dagens musikgäster ”Spelfinkarna” från Valbo avslutade stunden med ”Konvaljens avsked”.

SPF Ankaret har haft årsmöte med ungefär 90 medlemmar på plats. Foto: Kerstin Björk

Bild: Privat

Annons

Annons

Sedan var det dags för mötesförhandlingarna där Hans Ström svingade klubban.

Spelfinkarna förstärktes med ett par sångfåglar och musicerade en stund. Foto: Kerstin Björk

Bild: Privat

När verksamhetsberättelsen gicks igenom fanns Rurik Löfmark på plats och kunde redogöra för det viktiga arbetet som för oss seniorer som görs i regionens pensionärsråd, RPR. Gunilla gick igenom verksamhetsplan för år 2023 där det faktiskt blir fler och mer aktiviteter av olika slag allt från månadsträffar till boule, vandringar, bokcirklar, canasta, golf , vin- och ölprovning till resor och många andra aktiviteter. Förbundsmästerskap i golf kommer i september att hållas i Gävle.

Så kom då val till ny styrelse för SPF Ankaret. Till ny ordförande valdes Cherstin Hansson med acklamation. Övriga nya i styrelsen är Thomas Öberg och Lisa Carlbaum. Med en varm och hjärtlig applåd önskades nya styrelsen lycka till.

Efter detta viktiga val av ny styrelse var det perfekt med fika och lite prat runt borden. Spelfinkarna förstärktes med ett par sångfåglar och musicerade en stund. Sedan avslutades det hela som vanligt med utlottning av många vinflaskor.

Till sist påminde Gunilla om den ”Intressepolitiska träff” där projektet ”Gävle en äldrevänlig kommun” är huvudnumret. Träffen genomförs tillsammans av all fyra SPF-föreningarna i Gävle den 29 mars kl 14.00-15.30 i Stadshuset. Politiker och tjänstemän kommer naturligtvis att finnas på plats. Nästa månadsträff den 14 mars på Silvanum.

Margaretha Wuopio

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan