Annons

Annons

Annons

Så kan du som GD-läsare få både DN och Expressen på köpet

Mer till fler! Snart lanseras ett spännande samarbete där du som GD-läsare enkelt kan lägga till både Expressen och DN i din sajtprenumeration.

Snart kan du som prenumerant på GD Digital lägga till både DN och Expressen till ett förmånligt pris.

Annons

Det nya erbjudandet rullas ut i mars och du som redan har en prenumeration på GD Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till det digitala paketet med namnet +Allt till ett förmånligt pris.

I +Allt ingår gd.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter som till exempel Söderhamns-Kuriren samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Annons

– För en som jag tycker riktigt billig penning kommer man kunna läsa om allt som händer här i Gästrikland och Älvkarleby och samtidigt få Alex Schulmans krönikor och Anna-Lena Lauréns rapportering från Ryssland i DN och dessutom premiummaterial i Expressen. Med det nya digitala paketet +Allt kan vi ge våra sajtläsare stort mervärde av att vi ingår i koncernen Bonnier News. Det känns väldigt roligt att kroka arm på det här sättet, säger Katarina Ekspong, chefredaktör på Gefle Dagblad.

Gefle Dagblad och övriga lokaltidningar i Bonnier News har nyligen flyttat ihop alla prenumeranters digitala konton i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är prenumerant redan kan logga in med samma inloggningsuppgifter på Gefle Dagblad och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa. Det innebär givetvis att samma lösenord också kommer att fungera på de olika sajterna för alla nya +Allt-kunder.

Gefle Dagblad står starkt lokalt och det är digitalt GD har växt kraftigt under flera år.

– Jag hoppas att den nya förmånliga paketeringen kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer. Jag tycker ju själv att vi lanserar ett kanonerbjudande, säger Katarina Ekspong.

Annons

Jag tycker ju själv att vi lanserar ett kanonerbjudande, säger Katarina Ekspong, chefredaktör på GD.

Bild: Annakarin Björnström

Av flera skäl, både tekniska och på grund av regler kring presstöd, kommer inte +Allt kunna kombineras med prenumerationer av GD Digital Premium eller papperstidning.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan