Annons

Annons

Annons

Fotboll

Fotboll och innebandy – här är helgens livesända sport på sajten

Gävle GIK:s desperata poängjakt och dubbelt Gefle IF i fotbollens försäsong.

Det är vad du som prenumerant kan se i helgen – direkt här på sajten och i appen.

Text

Bild: Amelia Mauritzon

Annons

► IF Team Hudik–Gefle IF, lördag 12.50

Två veckor efter 1–1-matchen mot elitettanlag Bollstanäs SK reser nu GIF-damerna till Hudiksvall för att spela match mot seriekonkurrenten i division 1 norra Team Hudik. Det blir lagets tredje försäsongsmatch inför säsongen. Precis i början på februari föll GIF mot allsvenska IK Uppsala med 0–4. Dessutom har laget hunnit med att vinna Oilquick cup och sluta tvåa i Valbocupen.

Annons

Annons

GIF jublar under träningsmatchen mot Sundsvall.

Bild: Lo Hägerfelth

► Gefle IF–Sandvikens AIK, lördag 12.50

Efter 2–1 mot Brage och 1–1 mot Gif Sundsvall fick GIF smaka på försäsongens första förlust i lördags. AFC Eskilstuna segrade med 2–1 på Gavlevallen när GIF fick en lektion i snabbhet. Nu väntar nästa GIF-match som sänds här direkt på sajten och i appen – GIF–Sandvikens AIK.

Se höjdpunkterna från GIF–AFC Eskilstuna i spelaren nedan:

Inbäddat innehåll

Bild: Amelia Mauritzon

► Gävle GIK–Linköping IBK, söndag 16.50

Det är vinna eller försvinna som gäller för GGIK. Med fyra matcher och 12 poäng kvar att spela om parkerar GGIK sist i tabellen tio poäng bakom Hagunda på säker mark. Det innebär att GGIK måste ta tre poäng i minst tre av de avslutande fyra matcherna för att spela SSL-innebandy nästa säsong, i fyra om Hagunda skulle ta två poäng till innan grundserien är slut. Precis som vanligt så ser du GGIK:s samtliga matcher i SSL här på sajten eller i appen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan