Annons

Annons

Annons

Nu kan du som GD-läsare få både DN och Expressen på köpet

Mer till fler! Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som GD-läsare enkelt kan lägga till både Expressen och DN i din sajtprenumeration.

Text

Ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt rullas ut nu och du som redan har en prenumeration på GD Digital kan uppgradera den till ett förmånligt pris.

I +Allt ingår gd.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter som till exempel Arbetarbladet samt både Expressen Premium och DN Digital Bas. Ordinarie pris – för all journalistik från Gefle Dagblad, kompletterat med maffiga DN-reportage och nyfiken kvällstidningsjournalistik – blir 199 kronor i månaden.

– Jag tycker ju själv att vi lanserar ett kanonerbjudande. I en och samma prenumeration ingår alltså allt från Alex Schulmans krönikor och Anna-Lena Lauréns rapportering från Ryssland i DN till granskningar, fördjupningar och senaste nytt från Gästrikland och Älvkarleby – samt givetvis allt om Brynäs på vår sajt, säger Katarina Ekspong, chefredaktör på Gefle Dagblad.

Annons

Annons

Nu kan du som GD-läsare få både DN och Expressen på köpet. Samarbetet med en gemensam prenumeration heter +Allt.

Gefle Dagblad och övriga lokaltidningar i Bonnier News har nyligen flyttat ihop alla prenumeranters digitala konton i samma databas som systertidningarna Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är prenumerant redan kan logga in med samma inloggningsuppgifter på Gefle Dagblad och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa. Det innebär givetvis att samma lösenord också kommer att fungera på de olika sajterna för alla nya +Allt-kunder.

Gefle Dagblad står starkt lokalt och det är digitalt GD har växt kraftigt under flera år.

– Jag hoppas att den nya förmånliga paketeringen kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer. Med det nya digitala paketet +Allt kan vi ge våra sajtläsare stort mervärde av att vi ingår i koncernen Bonnier News. Det känns väldigt roligt att kroka arm på det här sättet, säger Katarina Ekspong.

Har du ytterligare frågor eller vill teckna en prenumeration så vänd dig till kundservice.

”Jag tycker ju själv att vi lanserar ett kanonerbjudande”, säger Katarina Ekspong, chefredaktör på GD.

Bild: Annakarin Björnström

Annons

Av flera skäl, bland annat tekniska, kommer inte +Allt kunna kombineras med prenumerationer av GD Digital Premium eller papperstidning i nuläget. Bonnier News jobbar dock med att se över möjligheterna även för pappers- och e-tidningskunder att kunna lägga till +Allt på sin befintliga prenumeration.

Se mer här.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan