Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Läsartext
Musik och lunch på HjärtLungs årsmöte

När det var dags för ordinarie årsmöte i HjärtLung Gävle så valde ungefär 100 medlemmar att hörsamma kallelsen. Föreningens ordförande Christer Öhlund hälsade först alla välkomna.

Text

Detta är en läsartext.

Därefter inbjöd Christer de närvarande till en parentation i form av en tyst minut för de medlemmar som lämnat oss under det gångna verksamhetsåret.

Det bjöds på lunch i Gävle sjukhus matsal.

Bild: Privat

Innan själva årsmötesförhandlingen inleddes så passade man också på att äta lunch i Gävle sjukhus matsal där man hade samlats. Till ordförande under årsmötet valdes Sune Eriksson som med van hand lotsade mötet genom dagordningens 28 paragrafer. Man uppmärksammade därefter Bernt Johansson, Hans Eriksson, Marianne Sellman och Margareta Bodin för gjorda insatser i föreningens arbete. Tyvärr hade bara Bernt möjlighet att närvara just denna dag.

Annons

Annons

Christer Öhlund tackade Bernt Johansson för goda insatser i föreningen.

Bild: Privat

Musik bjöds av tremannabandet Jack and the Rippers.

Bild: Privat

Sedan var det slut på den formella delen och det var dags för en kaffestund med musikunderhållning. Rock- och popklassiker från 1950-talet och framåt bjöds av tremannabandet Jack and the Rippers. Allra sist tillkännagavs namnen på de som kunde ge sig av hemåt efter mötet med en lotterivinst i bagaget.

Krister Jakobsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan