Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi måste få fler poliser till Sätra

De måste ha mer polisövervakning i Sätra på grund av att det är mycket kriminalitet där. Ska man verkligen behöva vara orolig när man är ute i Sätra? Det tycker inte jag. Det är därför jag skriver den här insändaren.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

För det första så är det alldeles för lite polis i Sätra. Det räcker inte med att poliser åker runt i bilar ibland i områdena. När något precis har hänt så är det poliser som åker runt, men när det har gått några veckor och inget händer så skiter poliserna i det.

"Ska man verkligen behöva vara orolig när man är ute i Sätra? Det tycker inte jag."

Bild: TT

Annons

Annons

För det andra, så häromdagen så skulle jag hem från träningen och en man började följa efter mig. Först så tänkte jag inte så mycket på det för han kanske skulle samma väg. Men han slutade inte följa efter mig förrän jag var hemma. Han stod utanför min altan och vinkade till mig i fönstret. Vem vet vad som hade hänt om jag inte var nära mitt hem. Om det var en polis i närheten så skulle jag inte alls känt mig orolig.

För det tredje, Så har det hänt en del skjutningar på senaste. Främst i Sätra. Om det finns poliser i områdena, eller övervakning som poliser håller koll på hela tiden, så minskar kriminaliteten.

Vissa personer säger, ”flytta därifrån då.” Men alla har inte möjligheten till att flytta därifrån. Jag tycker inte man ska behöva flytta från ett ställe för någonting som poliserna kan förhindra. Jag tycker inte att man ska behöva vara orolig för sig själv eller för folk man känner bara för att man bor i Sätra. Så jag uppmanar poliserna till att ha mer koll i Sätra.

Orolig 13-åring

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan