Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

TV: Carolines mormor om Robinsonäventyret: ”Tror inte du äter larver”

Robinsondeltagaren Caroline Persson hade en hemlighet att avslöja för sin mormor Anita Hellström. Caroline var inte alls i Spanien i somras, utan på en ö i Malaysia och spelade in tv-programmet Robinson.

– Det var bra att jag inte berättade att jag åkte för då hade hon varit livrädd varje sekund, säger Caroline Persson.

Text

Tv: Se när mormor Anita får reda på det.

Inbäddat innehåll

Nu har nyheten lagt sig lite och mormor Anita Hellström är både taggad och nervös inför premiären av Robinson den 19 mars, berättar Caroline.

Annons

– Hon säger att hon tror att jag ska vinna och är väldigt peppad. Men samtidigt vet hon att jag är en person som inte har något filter och inte är rädd för att skämma ut mig, så hon är nog lite nervös också över vad jag ska hitta på där, säger Caroline Persson.

Annons

– Hon tycker dock inte alls om att jag utsatt mig för att vara där bland alla farliga djur, så det var bra att jag inte berättade att jag åkte för då hade hon varit livrädd varje sekund.

Caroline Persson med mormor Anita Hellström.

Bild: Privat

I klippet kallar mormor Anita Caroline för "Stockholmsbrutta" då hon flyttade dit för två år sedan.

– Jag trivs så bra här i Stockholm och det passar mig som person jättebra. Men jag älskar samtidigt Gävle och åker hem till Gävle var och varannan helg, är väldigt familjärkär så vill hem och träffa alla så ofta jag bara kan, inte minst mormor.

Caroline Persson från Gävle är en av deltagarna av Robinson 2023 med start 19 mars på tv 4.

Bild: TV4

Caroline har ett speciellt band till sin mormor och är tacksam över deras fina relation.

– Mormor betyder allt för mig, vi är bästa vänner och träffas hela tiden. Hon är som jag väldigt frispråkig och har inte heller något riktigt filter, så vi brukar ha många roliga samtal.

– Hon har alltid har funnits där för oss och ställt upp i vått och torrt. Hon är utan tvekan världens bästa mormor och jag älskar henne jättemycket.

Annons

Annons

Läs också: Caroline och Sanna kan vinna Robinson

Anders Lundin leder vårsäsongen av Robinson 2023.

Bild: Robert Jadenfelt/TV4

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan