Annons

Annons

Annons

Insändare
Vi får lära oss ryska och dricka ljummen vodka

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Rysslands flagga.

Bild: TT

Annons

Hur ofta har jag inte tittat på världskartan och noterat hur Ryssland, detta stora land, är inklämt i nästan alla riktningar och hur länge det dröjer det innan exempelvis Baltiska staterna plockas in i Sovjet igen. Ganska självklart!

Putin har fått order att fixa detta eller bli skjuten (han lever med detta hot!). Nu har man tröttnat, det är dags nu säger Duman.

Annons

För övrigt kan konstateras att Europa har sålt bort sin industri till Kina på grund av snåla brukare. Läste om mångmiljardären och ägaren till Biltema, ett lysande exempel på hur en idiotisk marknad i Europa låter Kina ta över och snåla européer som du och jag låter sig luras att köpa skräp från Kina! Europa, sluta göra handel med Kina! Nu!

Annons

Apropå Ryssland och deras moral. Jag såg ett program där en ung engelsk reporter åker runt i världen och kollar hur länder och befolkning lurar varandra. Han var i norra Ryssland och noterade stora oegentligheter där, då slängde man in honom i en buss och han kördes bort.

Vad gör vi med människor som inte har här i Sverige att göra? Det är tuffa tider nu, där de rika klarar sig medan fotfolket viftar med flaggor och bär sig åt utan att någon bryr sig.

Sälj ut Sverige medan det är värt någonting och ni rika, ta pengarna och stick till USA eller Australien nu. Vi andra får gå på kvällskurs och lära oss ryska och dricka ljummen vodka om vi överlever.

Dobro pozhalovat från Janne

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan