Annons

Annons

Annons

Brottning

Läsartext
Fina framgångar för Sandvikens Brottarklubb på U17-SM i Klippan.

Detta är en läsartext.

Nu är SM-säsongen över och Sandvikens Brottarklubb har tävlat i både senior-, junior- och ungdoms-SM. Emmie Hedlund är sista års ungdom och kunde tävla i alla tre SM, vilket hon också gjorde och fick med sig en brons medalj från junior SM. På Ungdoms SM fick vi ett silver och en bronsmedalj.

I senior SM hade vi fyra tävlanden som mötte tufft motstånd och inte gick vidare till finalpasset. Det var Emmie Hedlund på sjunde plats, Billy Rääf femma, Isac Florentin åtta samt Victor Bernhardsson på elfte plats.

Annons

Annons

Förra helgen var det dags för junior-SM och där tävlade endast Emmie Hedlund som efter riktig fin brottning tog hem en bronsmedalj.

Nu i helgen var det dags för ungdoms-SM där klubben hade sex deltagare, varav två dubblerade i både grekisk/romersk och fristil. I fristil herrar hade vi två deltagare, Olle Almén som lyckades bärga ett silver och William Sjödén som kom fyra.

I grekisk/romersk kom William Sjödén trea. Övriga grekisk/romersk-resultat: Olle Almén åtta och Leon Sällberg elva. På tjejsidan kom Gift Vestlin sexa, Julia Florentin nia och Emmie Hedlund på en tionde plats.

Jonas Florentin

Bakre raden: Olle Almén, William Sjödén, Leon Sällberg. Främre raden: Emmie Hedlund, Gift Vestlin, Julia Florentin.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan