Annons

Annons

Annons

Fotboll

Fotboll i dagarna tre – här är helgens livesända matcher

I helgen ser du som är eller blir prenumerant totalt fem fotbollsmatcher på sajten, den första på fredagen följt av två vardera under lördag och söndag.
Här är matcherna att hålla koll på i helgen!

Text

Sandvikens herrar och Gefle IF:s damer är två av lagen vi livesänder i helgen.

Bild: Joel Bäckström, Karin Johansson

Annons

Den gångna helgen fick vi se Sandvikens damer vinna på hemmaplan med 3–1 mot Sunnanå, samtidigt som SIF-herrarna vann med samma siffra på bortaplan mot Umeå FC. Gefles damer däremot förlorade borta mot Team TG FF, i en match som slutade 2–1.

TV: Se höjdpunkterna från Sandviken–Sunnanå

Inbäddat innehåll

Till helgen är det dags för mer livesänd fotboll på sajten, och denna gång är det totalt fem matcher du som är eller blir prenumerant kan se, bland annat både Sandvikens dam- och herrlag och både Gefle IF:s division 1-lag för damer samt andralaget i division 2.

Annons

Fakta

Här är matcherna du ser live i helgen!

Fredag, klockan 19.05: Västerfärnebo AIK–Årsunda IF, division 3 herr

Lördag, klockan 13.50: Själevads IK–Sandvikens IF, division 1 dam

Lördag, klockan 15.50: Ljusdals IF–Gefle IF 2, division 2 dam

Söndag, klockan 12.50: Gefle IF–IFK Östersund, division 1 dam

Söndag, klockan 16.50: Sandvikens IF–Vasalund, Ettan norra

Med reservation för ändringar.

Annons

Fakta

Så ser du helgens fotboll

För att se sändningarna på gd.se eller arbetarblaet.se måste du vara prenumerant på Gefle Dagblad eller Arbetarbladet. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken för gd.se eller den här länken för arbetarbladet.se. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på gd.se, eller logga in här för arbetarbladet.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på gd.se/livesport och arbetarbladet.se/livesport och finns tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan