Annons

Annons

Annons

Storvik

Läsartext
Modevisning hos PRO Storviksbygden

PRO-Storviksbygden har haft medlemsmöte med modevisning på Lyran i Storvik den 20 april. 70 medlemmar kom och elva nya medlemmar hälsades välkomna.

Text

Detta är en läsartext.

Leif och Monica Johansson sålde lotter och medlemmar i aktivitetsgruppen, Gerd Berglund och Ingegerd Harström, ordnade med kaffe och smörgås.

PRO:s egna mannekänger visade kläder från ButiQen i Storvik och Hofors, som drivs av Eva Löfgren och Malin Möller. Foto: Åsa Törnström

Bild: Privat

Bild: Privat

Annons

Annons

Bild: Privat

Eva Löfgren som driver ButiQen i Storvik och Hofors tillsammans med Malin Möller, som är anställd, var gäster och PRO:s egna mannekänger Annica och Anders Kingdahl, Inger Andersson, Kristina Prim och Berit Lindqvist Pedersen visade deras kläder. Det blev uppskattat och efter visningen fanns möjlighet att prova och handla av deras fina kollektion, vilket många gjorde. Alla medverkande tackades med en ros.

Ordförande informerade om kommande aktiviteter och första onsdagen i månaden träffas de som vill och äter lunch på restaurang Anoden. Mötet avslutades med lotteridragning.

Berit Lindqvist Pedersen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan